Select Page

Det har vært et ekte skifte av oppfatning som har skjedd over hele linja.

I tilfelle du ikke har lagt merke til denne holdningsendringen, er det klare tegn på at det medisinske yrket og forsikringsselskapene har vedtatt en mer proaktiv tilnærming til helse. En av de viktigste tingene som selskaper gjør helseforsikring rabatt er oppmuntrende for de som fullfører vurderinger av helserisiko. De fleste forstår ikke denne praksisen, men i hovedsak hva den gjør er det tillater helseforsikringsselskapet å gripe inn før de blir alvorlig syk for å bidra til å løse trendene for fallende helse som skal komme.

Hvordan tenke annerledes om det alle ser

Adressering disse problemene på forsiden lar deg holde deg frisk og tillater forsikringsselskapet vil betale mindre for helsevesenet dyrere over tid. Dette er en veldig proaktiv tilnærming.

Mens ved første øyekast, Dette virket den beste måten å håndtere helseproblemer over tid denne praksisen ødelegger kroppens immunsystem, og det er derfor medisinske fagfolk er mindre tilbøyelig til å foreskrive antibiotika enn noen gang før.

Helseforsikringsselskaper tilbyr også ekstra rabatter for de som går for regelmessige inspeksjoner, tester 100% dekning i mange tilfeller, og tilbyr også rabatter for de som fortsetter å montere levestandarden sunt, år etter år. Noen forsikringsselskaper er også innlemme fordelene inkluderer refusjon for gym medlemskap, frisk frukt og grønnsaker, samt vitamin tilskudd, diett planer og røykeslutt programmer.

Norsk Sykepleierforbund

I utgangspunktet hvis du ikke la merke til disse fordelene på politikken din igjen, vil du begynne å se fordelene ved å leve sunnere vises på din forsikring for de kommende årene, og dette er utrolige fordeler å dra nytte. De kan ikke bare bidra til å forlenge livet, men kan også hjelpe deg med å spare penger, og selvfølgelig vil helseforsikringsselskapet spare penger, og det er den viktigste motivasjonen for gjennomføringen av disse endringene.