Select PageAlle vil være enige om at helsevesenet har kommet ut av kontroll og lett kan henvises til en krise. Om du kan eller ikke kan betale er ikke engang problemet lenger. Det er viktig å erkjenne at det fortsatt er mange amerikanere som ikke er forsikret. Men den høye kostnaden for helsetjenester er som et tveegget sverd. Den andre siden er de største fremskrittene i helsevesenet i verden.

Helhet og sammenheng

Alle vil være enige om at helsevesenet har kommet ut av kontroll og lett kan henvises til en krise. Om du kan eller ikke kan betale er ikke engang problemet lenger. Det er viktig å erkjenne at det fortsatt er mange amerikanere som ikke er forsikret. Men den høye kostnaden for helsetjenester er som et tveegget sverd. Den andre siden er de største fremskrittene i helsevesenet i verden.

Et nasjonalisert helsevesen vil mest sikkert være til nytte for de trengende. Men å kutte helseutgifter kan også redusere mengden penger som brukes til forskning og utvikling av nye kurer og banebrytende prosedyrer som brukes til å bekjempe og kurere sykdommer som HIV, hjertesykdom og kreft. Dette er bare tre av de mange sykdommene som plager den amerikanske befolkningen.

forsknings- håndboken

Det er lett å glemme hvor mye penger og ressurser som går inn i forskningen på nye eller bedre kurer, samt utvikling av nye prosedyrer, screenings og behandlinger for å bekjempe alle drapssykdommer og gjøre det mulig å få til teknologiske gjennombrudd i alle helseområder. Når vi bare fokuserer på de høye kostnadene som vanligvis er forbundet med helsetjenester, glemmer vi noen ganger at en god del av pengebruken har tillatt bedre og mer effektive metoder som forlenger årene til våre kjære med det som en gang ble kalt uhelbredelige sykdommer.

Denne typen system bidrar til å redusere kvaliteten på omsorgen og også ikke allot noen penger til forskning og utvikling i områder av behandlinger og screenings for dødelige sykdommer.

USA har lenge vært ledende på å utvikle og implementere ny teknologi, kurer, prosedyrer og medisiner for å bidra til å bekjempe de mange sykdommene som rammer menneskeheten. Mens helsevesenet kan virke over priset, factoring i dette faktum alene, er det lett å forstå at mye av pengene som påløper for tjenester utført fra et medisinsk anlegg bidra til å finansiere nyere teknologier som brukes i dag. Disse teknologiene var bare en drøm for noen forsker bare i går.